Verdieping: energiebesparingspotentieel per CBS-buurt

Aan de basis van de doelstelling om in alledrie de OWO-gemeenten 20% energiebesparing te realiseren ligt een analyse van het energiebesparingspotentieel.

Met behulp van het platform SETuP is in beeld gebracht hoeveel energie er per CBS-buurt bespaard kan worden bij het toepassen van alle 'altijd doen'-maatregelen in alle woningen. In het onderdeel 'De energiebesparingspotentie per gemeente' van de Transitievisie Warmte leest u meer over deze maatregelen.

De energiebesparingspotentie per CBS-buurt

Op de afbeeldingen hieronder ziet u per gemeente gesorteerd de energiebesparingspotentie per CBS-buurt. Voor een beter leesbare versie kunt de afbeelding aanklikken of de bijlage downloaden, via de knop hieronder.

Overzicht van de resultaten van het onderzoek naar energiebesparingspotentie voor de gemeente Ooststellingwerf. Door op de knop boven de afbeeldingen te klikken, is een volledige versie te downloaden.
Overzicht van de resultaten van het onderzoek naar energiebesparingspotentie voor de gemeente Weststellingwerf. Door op de knop boven de afbeeldingen te klikken, is een volledige versie te downloaden.
Overzicht van de resultaten van het onderzoek naar energiebesparingspotentie voor de gemeente Opsterland. Door op de knop boven de afbeeldingen te klikken, is een volledige versie te downloaden.